Dans- en Bewegingstherapie

 

Beweging geneest. Het beste medicijn is vaak een ongetemde, bezwete dans. Of soms is het een goede huilbui. Andere keren hebben we de steun nodig van een therapeut of lichaamswerker, een diep gesprek of stille meditatie. Niet alles kan worden opgelost op de dansvloer. Soms is het goed om een meer specifieke gedetailleerde kijk op je eigen persoonlijk proces met de begeleiding van iemand anders te nemen.

Met een achtergrond in Dans & Bewegingstherapie, Gestalttherapie, Somatic Experiencing (Traumatherapie van Peter Levine), Voice Dialogue en de 5 Ritmes bied ik persoonlijke begeleiding voor mensen die dieper willen duiken in hun eigen psyche via de oneindige wijsheid van het lichaam.

Sessies vinden plaats in groepspraktijk De Ondersteuning in Herent. Neem gerust contact op voor meer informatie of met eventuele vragen die je hebt.

In 2016 richtte ik De Ondersteuning omdat samenwerken ons verder brengt dan waar we alleen kunnen komen. “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together!” – Afrikaans gezegde